• Høstmesse 07.11.2019

Hvert år i Hofmoen barnehage, er det organisert høstmesse. Barna lager kunst som skal vise høst. Foreldrene blir invitert til messa og de får se kunstutstillingen til barna sine. Vi har solgt pølser. I dette året har høstmessa hatt sted på lokalet på Moen. Takk for fint oppmøte! Det var hyggelig :)

• Elgjakt den.17.10 i barnehagen.

Denne måneden har vi i barnehagen hatt fokus på høst- tradisjoner som elgjakt. Vi har snakket om skogens konge, hva han spiser , hvor han bor.

• Velkommen til nytt barnehageår 2019-2020 - Hofmoen Barnehage

Vi ønsker både nye og " gamle" hjertelig velkomne til et nytt barnehageår.

• BARNEHAGEDAGEN 2019 - " Jeg lurer på ...."

12.mars arrangeres Barnehagedagen 2019. Årets tema er nysgjerrighet og undring. Med det vil Barnehagedagen synliggjøre hvordan barnehagen jobber med å ta vare på og stimulere barns nysgjerrighet. Vi skal arrangere ulike aktiviteter denne dagen.

• 6 Februar- samefolkets dag i Hofmoen barnehage

I barnehagen har vi markert samefolketsdag . Vi har hørt på samisk musikk- joik, har malt samisk flagg og vi har laget festbrød- gahkko.

• Besøksdag i Hofmoen barnehage

Vi inviterer alle nye barn med foreldre til besøksdag i barnehagen , onsdag 23.01 og onsdag 13.02 fra klokken 12.00 - 14.00. Vi vil fortele litt om barnehagen ,vår praksis og det faglige. Vi serverer vaffel og kaffe. Vi gleder oss til å bli kjent med dere:)

• Nissefest i barnehagen den.5 desember:)

Små og store nisser har hatt en kjekk nissefest på barnehagen med julesanger, nissebesøk og nissegrøt.

• Elgjakt i barnehagen, 09.10

Tradisjonen i Hofmoen barnehage er elgjakta. Gjennom arbeid med natur, miljø og teknologi skal barnehagen bidra til at barna opplever glede ved å ferdes i naturen og får grunnleggende innsikt i natur miljøvern og samspillet i naturen.